+31 (0)547 335555 (HEBO) info@hartvoorhengevelde.eu
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Opleiding

Ruim 100 Hengeveldse vrijwilligers zijn opgeleid voor het vakkundig bedienen van de apparatuur. Zij volgen jaarlijks de bijscholing via Ambulance Oost. Hiervoor worden natuurlijk ook kosten gemaakt evenals voor het onderhoud van de machines. Mensen die hiervoor iets willen betekenen kunnen contact opnemen met Benny Asbreuk (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06 54 22 52 87) of Norbert Kuipers (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06 54 90 01 63).

De stichting die kostenneutraal (lees: niet op winstbejag) de begeleiding en opleiding verzorgd is de Stichting Twente Hartsafe onder leiding van Henk Poort, waar de organisatie ook haar grote dank voor uitspreekt. Wil jij ook worden opgeleid, heropgeleid of ben je benieuwd naar de mogelijkheden, ook dan kan je contact opnemen met Norbert of Benny. De opleidingen of herhalingscursussen worden doorgaans gegeven in de maanden januari en februari.

Heb je al een opleiding gehad?

Meldt je dan aan op www.hartslagnu.nl om je 06-nummer kenbaar te maken bij het systeem zodat je bericht krijgt bij een melding in jouw buurt.

Bijdragen

Zoals gezegd moeten er ook kosten gemaakt worden voor onderhoud van de apparaten, zoals het vervangen van accu's. Daarom is de stichting enorm blij met de bijdragen van de Rabobank Twentehof, SIO (ondernemersvereniging), Zomerfeesten Hengevelde en de gemeente Hof van Twente, waarvoor ze ook hun dank uitspreken.

Waar kan jij een AED vinden?

waar

Laatste nieuws

112

Mede mogelijk gemaakt door

  • ZomerFeesten Hengevelde
  • Gemeente Hof van Twente
  • Rabobank
  • SIO Hengevelde